top of page

Hvem er hansitype?

  • Det er et grafisk servicebureau ved Hans Kristian Nielsen.   
    Jeg har en typografisk håndværksuddannelse og over 40 års praktisk erfaring som grafiker på trykkerier, reklamebureauer og som selvstændig freelance grafiker.

  • Jeg har altid elsket at have en blækspruttefunktion og være backup for mange kolleger og arbejdsopgaver alle de steder, som jeg har arbejdet. Og altid med et stort ansvar og engagement, men med glæden for de trykte medier som det centrale.

  • Der har været adskillelige spændende jobs i Østjylland, inden at jeg blev bureaumedejer af et reklamebureau i Aarhus, hvorefter jeg så startede op som selvstændig freelance grafiker for snart otte år siden.

  • Jeg har arbejdet for mange krævende firmaer som B&O, Lego og Arla Foods med en masse spændende og anderledes opgaver i form af events, udstillinger og tryksager.

  • En kollega og jeg designede et logo for et lille it-firma, der endte både på trøjerne hos
    'de hvide' (AGFs fodboldhold) og Bjarne Riis' cykelhold 'MCT-Jack&Jones', inden at jeg lavede det grafiske børsintroduktionsmateriale for firmaet.

  • Efter at jeg blev selvstændig, har jeg blandt andet arbejde med undervisningsmateriale til jagttegnsundervisning, produceret fagbladet 'spildevand' og mange meget forskellige opgaver som grafiker for et trykkeri samt supporteret en kommune med annoncer, foldere, årsrapporter og andre trykte materialer.

HansNielsen_photo_edited.jpg

Baggrundsfoto: Solnedgang over Lille Rise bakker

bottom of page